top of page

Hoewel we bij KovaloffMEN in de eerste plaats een passie voor herenmode hebben, verkopen we ook enkele leuke gadgets die een musthave zijn voor elke man.

thumbnail_lanaverde-4.jpg

LANA VERDE

Lana Verde sjaals .  

Sjaals gemaakt uit 100 % wol. Een perfecte accessoire voor iedere stijlvolle man.

SECRID

Industrieel ontwerp en mode komen samen in onze pocket-sized essentials. Gemaakt in Nederland met de grootste zorg voor kwaliteit, mensen en het milieu. Een betere wereld begint in je broekzak.

Secrid CHOOSE. MIX. CREATE..gif
A91F1780-337C-4735-98F8-135B2841D522.jpe

BAEMAY

Beamay is een heren sieradenmerk voor mannen die aandacht besteden aan detail, hoe ze eruit zien en hoe ze zich verbonden voelen. Elk element is een handgemaakte creatie. Elk sieraad is met passie gemaakt van natuursteen, zilver met Swarovski of met goud en diamanten.

WOOD'D

Natuurlijk en duurzaam hout wordt gebruikt om de perfecte hoes te maken die past en uw Apple- en Huawei-apparaat beschermt. Volledig ontworpen en met de hand gemaakt in Italië, in de buurt van Milaan.

CA144763-2666-434C-9305-88365C16B351.jpe
La Boucle.JPG

LA BOUCLE

Elke La Boucle is gemakkelijk herkenbaar dankzij de witte en rode tongenslang. Je vindt het logo gegraveerd op de voorkant van het leer en de merknaam op de achterkant. Verkrijgbaar in drie verschillende collecties, die overeenkomen met 28 kleuren, elk model vernoemd naar een stad.

STEEL & BARNETT

 In België handgemaakte stenen armbanden. De armbanden bestaan uit gepolijste, gematteerde en matte kralen.

Bonacci presentatie.jpg
bottom of page