top of page

Design uw eigen kostuum. In de winkel van KovaloffMEN in Assenede vindt u tal van voorbeeldkostuums waarvan elk detail kan aangepast worden. Nadat we uw maten hebben bepaald, gaan we samen met u op zoek naar het kostuum dat helemaal aansluit bij uw wensen: u kan de knopen kiezen, het stiksel, de kragen, noem maar op. U kan ook uw naam in uw kostuum laten borduren.
Vervolgens worden al deze wijzigingen op professionele wijze en geheel naar uw wensen uitgevoerd door ervaren stiksters. Het kostuum wordt volledig op uw maat gemaakt en zal u dan ook als gegoten zitten.
We houden de maten bij in onze computer, zodat we onze vaste klanten heel vlot kunnen verderhelpen: zij springen gewoon even binnen, kiezen een kostuum en de verschillende details van hun voorkeur en wij zorgen voor de rest.
Bij KovaloffMEN vindt u al op maat gemaakte, gepersonaliseerde kostuums vanaf 695 euro. Uiteraard hebben we ook de meer exclusieve kostuums in huis, zodat we aan ieders smaak en budget tegemoet kunnen komen.
Bent u op zoek naar een maatpak voor uw werk, of voor een speciale gelegenheid zoals een trouwfeest? Spring dan zeker even binnen bij KovaloffMEN in Assenede. Wij staan klaar om u verder te helpen.

Maatpak ontwerp

Kleermaker in de winkel

Personal shopper

bottom of page